Minden látogató vissza akar térni legközelebb

2014. október 24.

2014. szeptember 18-20. között tartották ötödször az ÉBSZ Építőgép Kiállítását Délegyházán. Mjadnem két és fél ezer látogató volt kíváncsi a rendezvényre, akik 819 alkalommal ki is próbálták a kiállított gépeket.

A közönség csütörtök – péntek – szombat 10:00-18:00 óra között tekinthette meg a 43 kiállító belső standját, a hatalmas gépmonstrumokat, a statikus és a dinamikus területeket. A gépeket nem csak álló helyzetben lehetett megcsodálni, hanem működés közben is próbára lehetet tenni a dinamikus területeken.

A kiállításon 45 kiállító vett részt, 735 négyzetméter belső kiállítási standterületen, 18 külső statikus területi kiállító 2430 négyzetméteren.
Kilenc kiállító a 9 gépkategóriánál, 38 tesztelhető építőgéppel 819 tesztelést regisztrált. Összesen 44 gépshow-bemutatót és több, mint 410 különböző építőipari berendezést lehetett megnézni. 

A kiállítás felülről (egy hónapja még szikrázó napsütés volt)

Mozgás közben

Az „Ország legjobb gépkezelője” versenye 3 gépkategóriában, 61 résztvevővel, 163 versennyel. A verseny legaktívabb napja a szombat volt. A gépkezelői versenyben a kotró-rakodó volt a sláger – 58 verseny került rögzítésre-, de a többi gépet sem hagyták porosodni a lelkes versenyzők. Az abszolút kategória első három helyezettje: első Valkai József,
második Szegedi Zoltán, harmadik Huber Zsolt.

A dinamikus terülten a legkeresettebb munkagépek a minikotrók, kompakt rakodók és lánctalpas kotrók voltak, de a kotró-rakodók és a többi gépkategóriában is szép számmal jelentek meg a tesztelők. Összesen 819 alkalommal életszerű körülmények között győződtek meg személyesen is a látogatók a munkagépek kezelhetőségéről. Géptesztelés alkalmával szerencsére személyi sérülés és vagyoni kár nem keletkezett.

Visszatérnek

2342 látogató lépett be a rendezvényre, a közönség fele szakmai körből került ki. A látogatók körében végzett primer véleménykutatás keretében a rendezvény (az iskolai osztályzatokhoz hasonlóan egy 0-5-ös osztályozási rendszerben) összességében 4,5 pontot kapott, az esemény résztvevői rendkívül elégedettek voltak, 100 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy a legközelebbi rendezvényt is feltétlenül meglátogatják. A legnagyobb tetszést az életszerű körülmények között tesztelhető gépek, a gépbemutatók aratták, alapvetően a rendezvény felépítésével, egészével szimpatizáltak a látogatók. A kiállítók körében végzett kutatásnál 3,91-es eredményt értek el a szervezők. A válaszadók legtöbbje tervezi a következő kiállításon való részvételt, mint kiállító.

A kiállytásról készült fényképes beszámolónk itt található.

Forrás: ÉBSZ Titkárság

Fotó: Nagy Balázs

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2018 ©