Debrecenben fejleszt az Axiál

2013. augusztus 16.

Több mint 20 ezer négyzetméter alapterületű telken kezdte meg az Axiál Kft újabb telephely építését Debrecenben. A tervek szerint 2014 márciusától hajdúsági megyeszékhelyen is megújult és korszerű szervizinfrastruktúrával valamint alkatrészellátással várja partnereit az Axiál Kft.

Az új békéscsabai, és a megújult pécsi, dombóvári és zalaegerszegi telephely megnyitása után az idei évben két újabb telephely felépítése kezdődött meg a cégnél. A májusban elindított szolnoki beruházással párhuzamosan augusztustól Debrecenben is barnamezős beruházással épül az új AXIÁL értékesítési és szolgáltatási pont. Az új telephely megnyitása annak a telephely-fejlesztési programnak a része, melynek célja a korszerű és nagy teljesítményű mezőgazdasági és építőipari gépek igényeit kiszolgálni képes alkatrész és szervizszolgáltatás biztosítása.

Debrecenben 2001. február 1-én nyitott az Axiál Kft. telephelyet. Az akkori apparátus egy mobil szervizszerelőből és egy alkatrész értékesítőből állt, ám pár hónapon belül kibővült két alkatrész-értékesítő kollégával. Mára 8 szervizszerelő és egy ügyfélkapcsolati vezető alkotja a szervizes csapatot, akik átlagosan az elmúlt öt évben kb. 400 gép javítását végezték el évente. Az alkatrész-értékesítésért 9 fős csoport felel, akik évente átlagosan 2000 partnert szolgálnak ki. Az alkatrész- és szervizszolgáltatási tevékenység mellett új mezőgazdasági, építőipari és raktár-technológiai gépeket, valamint használtgépeket, és pénzügyi szolgáltatásokat is kínál az AXIÁL Kft. ebben a régióban. Összesen 23 alkalmazott dolgozik a debreceni telephelyen. Az új alkatrészraktár és üzlethelyiség számukra is az ügyfeleik gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálását fogja eredményezni.

axial 03

Az Axiál épülő debreceni telephelyének látványterve

Az új barnamezős beruházással épülő komplexumban (a képen) az alkatrészüzlet és raktár nettó alapterülete 880 m2, a szervizműhelyé 591 m2, a portáé 21 m2, a nyitott mosóé 187 m2 lesz. A burkolt útfelület 5299 m2-es lesz, az új telephely pedig egy 20 144 m2 alapterületű telken fekszik majd.

Forrás: Axiál Kft.

A kép forrása az Axiál Kft.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2018 ©