Idén is a legjobb pénzügyi minősítést kapta meg az Axiál

2014. július 01.

Az AXIÁL Kft. ebben az évben is megmérettette magát a Bisnode nemzetközi cégminősítő által készített vizsgálaton.

A cég által készített vizsgálat minden vállalkozás pénzügyi stabilitásához, üzleti megbízhatóságához kapcsolódó adatiai minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

Ebben az évben is az AAA minősítést kapta meg a cég, amely a pénzügyileg legstabilabb vállalkozásokat jellemzi. Ez alapján az AXIÁL Kft. a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

Egy traktor az Axiál idei március 4-én tartott új debreceni szerviz és alkatrészbázisa megnyitójáról

A Bisnode-minősítés 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil.

Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy, mint az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, a cégbíróság bejegyzései, a NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy, mint a mérlegadatok, eredmény-kimutatások, trendek. 

A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a minősítéshez, pl. a végrehajtási adatok vagy a sajtóhírek.

Forrás: Axiál Kft.

Fotó: Axiál Kft.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2018 ©