A közönség nem marad otthon

A korona vírus veszély ellenére minden idők legtöbb látogatója lesz a ConExpo-nak.

2020. március 05.

A március 10-i megnyitóig csupán néhány nap van hátra, miközben az előregisztrációk száma bőven meghaladja a 2017-es rendezvény előtti számokat, melynek alapján a szervezők úgy kalkulálnak, hogy több mint 130.000 érdeklődő találkozhat a mintegy 2500 kiállítóval.

„A regisztrációk alapján jó úton járunk afelé, hogy az idei CONEXPO-CON/AGG & IFPE legyen az egyik legnagyobb a rendezvény történetében. Megértjük a COVID-19 vírust övező aggodalmakat, épp ezért a lehető legátláthatóbb módon kívánunk eljárni, és teljes tájékoztatást nyújtunk az elővigyázatossági intézkedésekről.” – nyilatkozta Dana Wuesthoff, a CONEXPO-CON/AGG igazgatója.

Tekintettel a globális egészségügyi veszélyekről szóló hírekre, CONEXPO-CON/AGG & IFPE vezetősége minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy elsőbbséget élvezzen a látogatók és kiállítók egészsége, biztonsága. Ennek keretében a kiállítási területen és a tárgyalókban számos ponton helyeznek ki kézfertőtlenítőt, emellett pedig gyakrabban takarítják majd a közönség számára nyitott területeket. További tájékoztatás a https://www.conexpoconagg.com/visit/covid-19-update/ honlapon érhető el.

Emellett a show vezetősége „No handshake” kitűzők és matricák terjesztéséről is gondoskodott a helyszínen. A rendezvényközpontban mindenhonnan jól látható, nagyméretű táblákat, posztereket is kihelyeznek, hogy emlékeztessék a kilátogatókat az Amerikai Járványügyi Központ (CDC) által javasolt higiéniai szabályok és óvintézkedések betartására. „Tisztában vagyunk vele, mennyire nagy jelentősége lehet egy határozott kézfogásnak a kölcsönös bizalom jeleként két ember között, különösen mikor nagy horderejű üzleti döntésekről van szó. De az egészségünk megőrzése érdekében szeretnénk mindenkiben tudatosítani, hogy ez a szokás helyettesíthető olyan egyszerű gesztusokkal, mint például egy feltartott hüvelykujj, egy intés, vagy egyszerűen a telefonszámunk megadása” – magyarázta Dana Wuesthoff.

A CONEXPO-CON/AGG & IFPE szervezői igen komolyan veszik a COVID-19 jelentette fenyegetést, és mindent megtesznek a show sikeres lebonyolítása érdekében. Az érdeklődőket egyúttal arra kérik, döntsenek felelősséggel, és ha betegség jeleit tapasztalják magukon, inkább ne látogassanak ki a rendezvényre.

Conexpo Sajtóközlemény

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©