Axiál Gépkezelői Olimpia Baján

2013. június 04.

Közel nyolc órás versenyen mérhették össze tudásukat a versenyzők az Axiál Kft. június 1-én Baján a Petőfi-szigeten hagyományosan megtartott Gépkezelői Olimpiáján. A rendezvényen rajthoz álltak a TV2 műsorvezetői is.

Az Axiál Kft 2002 óta rendezi meg rendszeresen Gépkezelői Olimpiát, így idén már a tizenegyedik ilyen rendezvényre látogathattak ki az érdeklődök múlt hét szombaton a a bajai Petőfi szigeten. Itt gyűltek össze az ország legjobb Manitou és Gehl kezelői, hogy a mindennapi feladataik során megszerzett ügyességüket és rutinjukat mérjék össze a különleges versenypályákon.

Minden órában három versenyszámot indítottak, majd a kísérő rendezvények negyed órája következett. Ilyenből volt bőven, hiszen veterán autóktól egészen a mai technikai csodákig, mindent megnézhettek az arra járók. Délután Piroch Gábor csapata látványos kaszakdőrshow-val szórakoztatta őket, Sinka "Popey" Zsolt erőművész egy Manitou gépet húzott el, illetve látható volt  egy 16500 cm3-es tereprally kamion is, ami a Dakart is megjárta.

axial 02

Délután a rajtonalhoz álltak a TV2 műsorvezetői is, akik a Celeb Futamon próbáltak megbirkózni egy egy Manitou teleszkópos rakodóval.  Idén Gál Noémi, Demcsák Zsuzsa, Gombos Edina, Tatár Csilla és Vámos Erika mutatták meg a közönségnek, hogyan kezel egy ilyen gépet egy tévés személyiség.

axial 03

Sinka "Popey" Zsolt erőművész a délután folyamán megmozdított egy Manitou gépet

A Manitou versenyben első lett Csajka Zoltán, Jászkíséri Aranykorona Kft. versenyzője, a Gehl gépknél Gulyás Tibor, egyéni vállalakozó örülhetett az első helynek, míg a celebek futamán Demcsák Zsuzsa lett a legjobb. A további helyezettek neve az Axiál Kft honlapján találhatóak.

(A képek forrása: Axiál Kft., Földvári István)

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2018 ©