Az Axiál értékesítette az ötszázezredik Manitou gépét

Szeptember 10-én adta el az ötszázezredik Manitou munkagépét a bajai Axiál Kft. A Manitou MLT 735-ös teleszkópos rakodógépet a Zom Kft. vásárolta meg.

2015. szeptember 10.

Szeptember 10-én adta el az ötszázezredik Manitou munkagépét a bajai Axiál Kft. A Manitou MLT 735-ös teleszkópos rakodógépet Zom Kft. vásárolta meg.

A reggeli órákban került sor a teleszkópos rakodógép átadására Baján, melyet a Zom Kft. vásárolt meg az Axiáltól. Az átadáson François-Frédéric Piffard, a Manitou értékesítésért és marketingért felelős alelnöke is jelen volt.

Az átadáson részt vett Harsányi Zsolt az Axiál Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Sáfrány Márió Manitou termékmenedzser, Orosvári Gábor területi képviselő, és a már említett François-Frédéric Piffard, a Manitou értékesítésért és marketingért felelős alelnöke az 500.000. Manitou MLT 735-ös teleszkópos rakodógépet a közel 1200 hektáron gazdálkodó Zom Kft. képviselőinek.

Csoportkép a szeptember 10-ei átadásról

A zombai Zom Kft. képviseletében Misóczki István tulajdonos és fia, Balázs voltak jelenlévők, akik egy oklevelet és egy lézerrel vágott és gravírozott, fából-fémből készült Manitou MLT 735-ös rakodót ábrázoló emlékplakettet vehettek át Harsányi Zsolttól és egy-egy Manitou makettet François-Frédéric Piffard-tól.

Az Axiál 1998 óta forgalmazza a Manitou márkát, melyből a Manitou MLT 735 120 LSU a legnépszerűbb, ez a típus teszi ki a Magyarországon eladott rakodógépek felét. Sáfrány Márió, Manitou termékmenedzser az átadáson méltatta az Axiál érdemeit, szerinte nem túlzás azt állítani, hogy a cégü vezette be a hazai mezőgazdaságba az ilyen fajta rakodógépeket, és ezek közül igen keresett a Manitou márka a magyar gazdák körében.

Közkedveltségét támasztja alá a 2002-es esztendőtől megrendezésre kerülő és nagy érdeklődésre számottartó AXIÁL GÉPKEZELŐI OLIMPIA (korábbi nevén Manitou Olimpia) is, ahol több száz Manitou és (és a Manitou Grouphoz tartozó) Gehl gépkezelő méri össze tudását különböző ügyességi feladatokban.

Forrás: Axiál Kft.

Fotü: Axiál Kft.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©