Felavatták a Hyundai brazil gyárát

2013. április 26.

A Hyundai Heavy Industries befejezte az első brazíliai építőgépgyárát - írja az International Construction. A gyár a Rio de Janeiro államban található Itatiaia törvényhatóság területén épült fel, amely 174 kilométerre fekszik Rio de Janeriótól. A megnyitó ünnepségen több illusztris vendég is részt vett, többek közt Rio de Janeiro állam kormányzója, Itatiaia törvényhatóság polgármestere és a Hyundai Construction Equipment díviziójának vezérigazgatója is.

A beruházás összértéke 175 millió dollár, a 562 ezer négyzetméteren elterülő gyár éves kapacitása 3000 gép, de a tervek szerint 2014-re eléri az évi 4000-es számot is. A vállalat az új brazil üzemét a dél- és közép-amerikai termelési központjának szánja. "Meggyőződésünk, hogy az új gyárunk hozzájárulhat a brazil és a világgazdaság növekedéséhez." - mondta Choe Byeong-ku vezérigazgató.

A bizakodás nem alaptalan, a közelmúltban 60 millió dolláros állami megrendelést kaptak Brazíliától. A Hyundai gépeket főleg vízierőművek építésénél használják és az észak-keleti brazil területek vasúti infrastruktúra-beruházásainál.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2018 ©