Idén is lesz ÉBSZ Kiállítás

Már ötödik alkalommal rendezik meg az ÉBSZ Építőgép Kiállítást idén ősszel, szeptember 18 és 20 között. Az esemény a hazai építőgépes szakma legnagyobb sregszemléje.

2014. július 07.

Idén ötödik alkalommal rendezik meg az ÉBSZ Építőgép Kiállítást Délegyházán. A hazai építőgépes szakmai legnagyobb seregszemléje szeptember 18 és 20 között várja a látogatókat.
 
A szervezők a piac azon képviselőit várják, akik egy szokásos rendezvénytől eltérően valós értékesítési fórumot, potenciális vevőket, új kapcsolatokat, a gépek és berendezések életszerű körülmények közötti bemutatkozási lehetőségét várják el. Ezt ugyanis mind biztosítja a show.
 
A kiállítás Magyarország legnagyobb szabadterületi építőgép kiállításának számít a maga 10 hektáros rendezvényterületével. Több ezer négyzetméter fedett, hagyományos és külső kiállítási standok várják majd a látogatókat az építőgép kínálat meghatározó szereplői. 

Pillanatkép az előző kiállításról

A szervezők reményei szerint ezzel a legteljesebb építőgép ipari fórum lesznek Magyarországon, ahol életszerű körülmények között tesztelhető építőgépek, sőt az ország elsőszámú építő gépkezelői versenye is szerepelnek a programban. A rendezvény nem titkolt céja, hogy lesz teljes építőgép piaci kínálat egy helyen, egy időben jelenhessen meg. Számos cég jelentkezett már kiállítónak, néhány ezek közül: Ascendum Építőgépek Hungária , Axiál, Huntraco, Kuhn Rakodógép, TERRA Hungária, Profirent Gépkölcsönző, Wirtgen Budapest.
 
A rendezvény és a parkolás is ingyenes Délegyházán.  A kiállításról a Maéponline is részletesen beszámol majd.

Videó a két évvel ezelőtti kiállításról:

A rendezvény logója:

Forrás: ÉBSZ Titkárság

Fotó: ÉBSZ Titkárság

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©