Ma kezdődik az Intermat 2018

2018. április 23.

Április 23-28 között  rendezik  Párizsban a világ harmadik legnagyobb építőipari és infrastruktúra fejlesztési  szakkiállítását és vásárát. Az Intermat  3 évente kerül megrendezésre.  Méretei és adatai impozánsak: a legutóbbi, 2015-ös kiállításon  40 országból 1500 kiállító jelent meg,  183 000 látogató volt kíváncsi az eseményre.  Az akkreditált  több, mint 400 újságíró jóvoltából 2000-nél több tudósítás jelent meg az eseményről.  A kérdőíves felmérések  alapján 2015-ben a látogatók 92%-a volt elégedett  és 81% jelezte, hogy visszatérne 3 év múlva a következő kiállításra. 

A résztvevők megoszlása szektoronként a következő volt:    

                   

Az egész rendezvény  kínálatát és a kapcsolódó események sokaságát szinte reménytelen dolog áttekinteni. Ezt a rendezők is tudják, ezért  a jobb átláthatóság érdekében négy szakmai szekcióra bontották  a kiállítást:

  • bontás és földmunka
  • kő- és kavics bányászat, alapozás, útépítés
  • építés, betonipar
  • anyagmozgatás, szállítmányozás

Mind a négy területen több alszekció van:  például  „gépek/berendezések” ,  „felszerelések/kiegészítők/alkatrészek”, „innovatív megoldások”, „környezet kímélő technológiák”.  Ezekre a pultokra kerülnek tehát az áruk a speciális alagútfúró gépektől a munkaruházatig. 

A 2015-ös kiállításom a látogatók 2/3-a beszerzési vezető illetve döntéshozó volt, 3/4 -e talált megoldást futó projektjének optimálisabb megtervezésére illetve befejezésére. Több, mint 100 új termék mutatkozott be. Ezeket az impőozáns számokat szeretnék a szervezők meghaladni az idén.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2018 ©