2015. nyári (66.) Építőgépek különszám

2015. augusztus 06.

Már kapható a Magyar Építő Fórum legújabb, 2015. nyári Építőgépek Különszáma a 150 legfontosabb építőipari forgalmazó-, és szolgáltatócég adataival.

Ízelítő a tartalomból:

Hírek

Hazai és külföldi hírek

A legfontosabb és legaktuálisabb hazai és nemzetközi hírek és információk az építőipar területéről.

Rendezvénynaptár

Válogatás a közeljövő hazai és nemzetközi vásáraiból és kiállításaiból Franciaországtól Dubajig, hogy ne maradjon le a legfontosabb rendezvényekről.

Gazdaság

Tájkép hajrá után

Utánajártunk, hogy mi olvasható ki az építőipar 2014-es adataiból, és mire számíthat az ágazat az idei év második felében.

Építés

 
Hazai nagyberuházási körkép 

Idén sem pihennek a munkagépek itthon, összeszedtük milyen nagyberházásokra érdemes figyelni 2015-ben.

Környezetvédelem

Közparkká alakítottották a magasvasutat New Yorkban 

Nem mindennapi építészeti felújítással gazdagodott tavaly ősszel New York, megnyitották a Manhattan nyugati részén kanyargó közparkká alakított egykori magasvasút utolsó szakaszát is.

Gépek

Építőgépek nem mindennapi élethelyzetekben

Nem mindig a szokványos feladatokat kell elvégezniük az építőgépeknek. Utánajártunk, hogy boldogulnak egy-egy különleges helyzetben. Összeállítás a speciális munkákat végző gépekről.

Intermat 2015

183 ezren látogattak ki az idei Intermatra, közülük nagyon sokan az olyan feltörekvő térségekből, mint a Közel-Kelet vagy Észak-Afrika, vagy éppenséggel a befektetők kedvencei közé tartozó Törökország.

A méret a lényeg

Felkutattuk azokat az igazi gépóriásokat, melyek az építőgépes rekordokat tartják. Az óriásgépek világa a legnagyobb kotrótól a legmagasabb toronydaruig. 

Melléklet

A 150 legfontosabb építőipari forgalmazó-, és szolgáltató cég adatai ABC-sorrendben. A könnyebb tájékozódás miatt tevékenység, a cégek által képviselt márkák szerint is készült egy-egy lista, ha így akarna böngészni a vállalatok ajánlatai közt.

Ha felkeltettük érdeklődését, és elő szeretne fizetni, keresse munkatársunkat a maepinfo@pxb.hu címen, vagy a 06-1-887-4849-es, munkaidőben hívható telefonszámon.

Fotók: MTI, Thinkstockphotos.com

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Lapszámok Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2017 ©