2014. tavaszi (64.) Építőgépek különszám

2014. június 02.

Megjelent a Magyar Építő Fórum 2014-es Építőgépek Különszáma a 150 legfontosabb építőipari forgalmazó-, és szolgáltatócég adataival.

Ízelítő a tartalomból:

Hírek

Hazai és külföldi hírek

A legfontosabb és legaktuálisabb hazai és nemzetközi hírek és információk az építőipar területéről.

Rendezvénynaptár

Válogatás a közeljövő hazai és nemzetközi vásáraiból és kiállításaiból Franciaországtól Dubajig, hogy ne maradjon le a legfontosabb rendezvényekről.

Gazdaság

Közép-európai építőipari körkép

A visegrádi országok szintén kifelé tartanak a válság jelentette gödörből. Építőipari körkép visegrádi szomszédaink közt.

Építőgép-forgalmazás 2013

2013-ban is bővült a hazai építőgép-forgalmazási piac, ami részben már a választások előtti beruházási láznak volt köszönhető.

Építés

A Panama-csatorna bővítése

A csatorna történetének legnagyobb bővítését végzik. A várhatóan 2015-re véget érő munkák után a csatorna áteresztőképessége megkétszereződik.

Építőipari mustra választások után

Az április eleji országgyűlési választások időpontja elé számos kormányzati nagyberuházás átadását időzítette a kabinet. Több beruházás azonban az átadást követően folytatódik.

Technológia

Nyílik már a szélkapu 

Március óta zajlik az egykori Iparminisztérium régi irodaházának bontása Budapesten a Margit körúton. Az építési paravánok mögé a Magyar Építő Fórum lesett be.

Gépek

Fókuszban a minikotrók

Becslések szerint négy év alatt egymilliárd euróval nőhet az európai  építőgépes piac, amelyen minden harmadik eladott gép minikotró lesz. A kategória a jelek szerint kinőtte a gyerekcipőt.

Melléklet

A 150 legfontosabb építőipari forgalmazó-, és szolgáltató cég adatai ABC-sorrendben. A könnyebb tájékozódás miatt tevékenység, a cégek által képviselt márkák szerint is készült egy-egy lista, ha így akarna böngészni a vállalatok ajánlatai közt.

Ha felkeltettük érdeklődését, és elő szeretne fizetni, keresse munkatársunkat a maepinfo@pxb.hu címen, vagy a 06-1-887-4849-es, munkaidőben hívható telefonszámon.

Fotók: MTI, Nagy Balázs, Panama-csatorna Hatóság, Thinkstockphotos.com, Volvoce.com

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Lapszámok Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2017 ©