Itt a LiuGong F széria

2019. szeptember 10.

Szeptember 4-7. között 15. alkalommal rendezték  meg Pekingben a kínai piac egyik legnagyobb  építőgép-, építőanyag ipari és bányászati szakkiállítását. Ezen mutatkoztak be a fejlett technológiát, intelligens megoldásokat és környezetbarát működést ötvöző hatodik generációs kotrók amelyek kiemelkedően fontosak a LiuGong számára a jövőbeni piaci igényekhez való igazodás szempontjából.

Az F-sorozatú kotrók fő célpontja Észak-Amerika, Nyugat-Európa és Kína, de a tervezéskor a LiuGong figyelembe vette a fejlődő piacokat is, emellett pedig különféle termékportfóliókkal igyekeznek lefedni az egymástól eltérő piacok igényeit.

Az F-széria a korábbi kotrógenerációknál nagyobb számú modellből áll, melyek több méretosztályt képviselnek, ráadásul a kínai piacot hagyományos, míg a Nyugat-európai és Észak-amerikai piacot kis fordulósugarú gépekkel szolgálják ki. Nem elhanyagolható, hogy káros anyag-kibocsátás szempontjából a gépek egytől egyig megfelelnek a kínai és európai előírásoknak. Sőt mi több, az egyes méretosztályokba (nagy, közepes, kicsi) tartozó kotrókat különböző piaci szegmensek számára kínálják. A típuscsaládhoz 15 termék-alplatform tartozik több mint 40 méretkategóriában 1,5 tonnától egészen 90 tonnáig, amely a globális kereslet több mint 90 százalékát lefedi. A 6 tonna alatti minikotrókat három méretosztályba sorolta a gyártó.

Az alapmodelleken túl az F-sorozatú kotrókból különféle alváltozatok is léteznek, és az egyes felhasználási területeket – például földmunkák, bontás, erdészet, anyagmozgatás, recycling – mindig a megfelelő szerelékek szolgálják, ami a legjobb ár-érték arányt garantálja az ügyfelek számára.

Az F sorozat gépeiről többet olvashatnak a Magyar Építő Fórum szeptemberben második felében megjelenő új, őszi számában. 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©