Elhalasztják a bauma Russia-t

Szeptemberre halasztották a legnagyobb orosz építőanyag és építőgép kiállítás és vásár megtartását.

2020. április 16.

A koronavírus járvány kitörése erős hatást gyakorol oroszországi gazdasági eseményekre. Moszkvai és a régió kormányzata direktívákat adott ki a járvány elterjedésének lassítására illetve megállítására. Ezt követően a Messe München, a legnagyobb iparági szakkiállítás, a bauma  München szervezője arról határozott, hogy elhalasztja az eredetileg májusra tervezett oroszországi társrendezvénye, a bauma  CTT Russia megtartását. Az új időpontot is kijelölték, a rendezvényre 2020. szeptember 8 és 11 között kerül sor a Crocus Expo területén Moszkvában.

Szergej Alexandrov, a Messe München Rus ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, hogy „a koronavírus terjedését komolyan vesszük, szoros figyelemmel követjük a helyi eseményeket. A jelenlegi helyzet ismeretében úgy véljük, hogy az új időpontban jó feltételeket biztosítva tudjuk megrendezni a kiállítást." A kiállítókkal folytatott egyeztetéseket követően Alexandrov úgy véli, hogy a jelenlegi bizonytalanság ellenére a bauma CTT Russia teljes mértékben megőrzi fontos szerepét. Jelentős igény mutatkozik az eseményre,  a legtöbb kiállító elkötelezte magát arra vonatkozóan, hogy az időpont elhalasztása nem befolyásolja részvételi szándékukat.

Sajtóközlemény, Messe München Rus,

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©