Építőipar 2020 konferencia

Építőipar 2020 címmel, az ÉVOSZ szakmai partnerségével szervez konferenciát a Portfolio 2020. február 27-én Budapesten, a New York Palace-ban.

2020. február 24.

Építőipar 2020 címmel, az ÉVOSZ szakmai partnerségével szervez konferenciát a Portfolio 2020. február 27-én Budapesten, a New York Palace-ban.

A konferencián átfogóan tekintenek a szektort érintő legfontosabb kérdésekre és célzottan járják körbe a hazai építőipar számára égető kérdéseket. A legfontosabb szakmai szereplők, kivitelezők, tervezők, döntéshozók, érdekvédők, szabályozók, finanszírozók, fejlesztők, jogászok vitatják meg a szektor jelenét és jövőjét.

A konferenciáról bővebb információ, program és regisztrációs lehetőség  a https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-ingatlan/epitoipar-2020/919/attekintes oldalon található.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©