Green Future Conference 2018

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete rendez konferenciát november 8-án a zöld és élhető környezet megteremtéséről.

2018. október 05.

Építész-tervezőket, szakági mérnököket, ingatlanfejlesztőket, épületfenntartókat, üzemeltetőket, önkrományzatokat és zöldépítéssel foglalkozó szakembereket várnak a szervezők hazai és nemzetközi előadókkal, vendégekkel. 

A zöldépítés fogalma egyre inkább a fenntartható épített környezetével forr egybe, amelybe az is beletartozik, hogy az egyének és a társadalom számára egészséges, hosszútávon élhető épített közeget teremtsünk. Eközben bánjunk okosan a felhasznált nyersanyagokkal, majd a kész épületet tudatosan üzemeltessük. Az idei konferencia erre a törekvésre fókuszálva stratégiákat, innovatív utakat mutat meg az ingatlan- és építésgazdaság területén dolgozó szakembereknek.

Az esemény vendége Bécs városa lesz, hiszen újra Bécs lett a világ legélhetőbb városa. Első kézből tudható meg, hogyan csinálták ezt osztrák szomszédaink. A rendezvényt megtiszteli Mag. iur. Elisabeth Ellison-Kramer Ausztria nagykövet asszonya és Alföldy-Boruss Márk főosztályvezető, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Energiaügyekért és Klímapolitikáért Felelős Államtitkárságáról.

A délelőtti plenáris előadások után interaktívabbá válik a rendezvény. Négy tematikus panelbeszélgetésen hazai szakemberek nyilatkoznak a fenntartható épített környezet jelenlegi és jövőbeli helyzetével kapcsolatos fontosabb kérdésekben. A konferencián egy telefonra letölthető okos alkalmazáson keresztül a résztvevők folyamatosan kérdezhetnek majd az előadóktól, a paneltagoktól. 

A Konferencia időpontja 2018. november 8, helyszíne a Magnet Közösségi Ház (Budapest, Andrássy út 98.) 

További információk és részletes program: www.hugbc.hu/rendezvenyek/green-future-conference-2018/1771

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©