Megnyílt az Agromashexpo 2019

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow. Idén január 23-26. között kerül megrendezésre a Hungexpón. 

2019. január 23.

Négy napon keresztül közel 350 kiállító, mintegy 40.000 négyzetméteren vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát.  Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

A magyar piacon jelen lévő nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java megjelenik az AgrárgépShown, segítve ezzel a látogatókat, hogy áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról és így a legjobb vásárlási döntést tudják meghozni.  A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák: Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone. 

A szakmai szervezetek által rendezett konferenciákon és előadásokon  a legaktuálisabb kérdések kerülnek terítékre. Az érdeklődőket  kerekasztal beszélgetésekkel várják a G pavilon Fórum Színpadán többek között banki, precíziós gazdálkodás, robotizáció témákban. A Fórum Színpad részletes programjaiért kattintson IDE, a konferencia programok ITT érhetők el.

Hungexpo sajtóközlemény 2019. január 23.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©