Nem marad el ConExpo

A szervezők figyelik a fejleményeket, de a ConExpo nem marad el a koronavírus miatt.

2020. március 02.

A ConExpo 2020 kiállítást szervező Amerikai Eszközgyártók Egyesülete (AEM) megerősítette, hogy a Las Vegas-i rendezvényt a tervek szerint tartják meg március közepén. Az egyesület fokozottan figyeli a koronavírusként ismert COVID-19 megbetegedéssel kapcsolatos híreket, melyek alapján minden szükséges óvintézkedést és egyéb lépést megtesznek a show biztonságos és eredményes megtartása érdekében.

„A megnyitóig alig több, mint egy hét van hátra, és megértjük a COVID-19 vírust övező aggodalmakat. Épp ezért a lehető legátláthatóbb módon kívánunk eljárni, és teljes tájékoztatást nyújtunk az elővigyázatossági intézkedésekről” – nyilatkozta Dana Wuesthoff, a ConExpo kiállítás igazgatója.

„Továbbra is legfőbb célunk, hogy garantálni tudjuk az egészséges és biztonságos környezetet a ConExpo 2020 minden résztvevője számára, beleértve a látogatókat, kiállítókat, kereskedőket, iparági partnereinket és a rendezvény személyzetét. Folyamatosan figyeljük a híreket, és haladéktalanul életbe léptetünk minden esetleges eljárást, melyet az Amerikai Járványügyi Központ (CDC) vagy az Egészségügyi Világszervezet javasol.”

Kézfertőtlenítő áll majd rendelkezésre a regisztrációs területeken, a sajtószobákban, az információs pultoknál, a nemzetközi kereskedelmi központban, a tárgyalókban és előadótermekben, a VIP területeken, és a kiállítás dolgozói számára elkülönített helyiségekben is. Ezen kívül a személyzet gyakrabban is takarítja majd az említett tereket, különös figyelmet fordítva az asztalokra, kilincsekre, billentyűzetekre és képernyőkre.

„Mindenkit biztosíthatunk afelől, hogy eleget teszünk az Egészségügyi Világszervezet, az Amerikai Járványügyi Központ, valamint a helyi és állami egészségügyi szervek által tett ajánlásoknak, és az általuk javasolt óvintézkedéseknek. Arra kérjük látogatóinkat, hogy tartsák be az alapvető higiéniai szabályokat, és kövessék a CDC betegségek terjedésének megakadályozására vonatkozó irányelveit. A biztonsági intézkedések összehangolása érdekében együttműködünk a Las Vegas Convention Center vásárközponttal, a reptéri hatóságokkal, de a környékbeli hotelekkel és más szálláshelyekkel is” – tette hozzá Dana Wuesthoff.

A legnagyobb kiállítók jó része már hetek óta a vásárközpontban dolgozik a bemutatandó eszközök helyszínre szállításán és a standok berendezésén. Munkájukat az előkészületek előre meghatározott rendje szerint végzik, és a szervezők úgy számolnak, hogy a rendezvény március 10-i megnyitójára minden a helyén lesz.

„Igen komolyan vesszük a COVID-19 jelentette fenyegetést, és mindent megteszünk a show sikeres lebonyolítása érdekében. Egyúttal mindenkit arra biztatunk, hogy hozzon felelősségteljes döntéseket, és ha betegség jeleit tapasztalja magán, inkább maradjon otthon” – hangsúlyozta a kiállítás igazgatója.

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©