Tengelysúly mérési változások

A Magyar Közút 2020. március 31-ig felfüggesztette a személyes ügyintézési lehetőséget a cég telephelyein.

2020. március 17.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt hetekben számos megelőző intézkedést vezetett be, hogy munkavállalói és partnerei egészségét megóvja a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet idején is. A mai nappal kezdődően újabb intézkedésként a társaság előzetesen 2020. március 31-ig felfüggesztette a személyes ügyintézési lehetőséget a cég telephelyein.

A társaság a jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzetre tekintettel az általa üzemeltetett tengelysúlymérő állomásokon a személyes ügyfélszolgálatot, illetve ügyfélforgalmat 2020. március 16-án, az esti műszakkezdettel együtt felfüggeszti. Egyúttal a többi országos és megyei telephelyén is korlátozza a cég a személyes ügyfélforgalmat. Továbbá a társaság tulajdonába tartozó kiskőrösi Úttörténeti Múzeumot határozatlan időre szintén bezárták. Ugyanakkor a jövőben is valamennyi ügytípusban lesz mód online ügyintézésre, így a www.kozut.hu oldal E-Ügyfélszolgálatán keresztül várják a partnerek megkereséseit. Ezen kívül a túlsúlyos és túlméretes járművek engedélye kapcsán az engedély kiváltását elektronikus úton munkanapokon és hétvégén is biztosítják a https://uvreoffice.kozut.hu felületen.

Magyar Közút Sajtóközlemény

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©