Ötállomásos roadshow-n mutatja be a Liebherr az aktuális építőipari gépeit

2015. március 09.

2015-ben negyedszerre rendezi meg a Liebherr az Ausztriát és Csehországot érintő ötállomásos roadshow-ját. A 22 munkagépet felvonultató rendezvény mottója a „sokoldalúság élménye”.

A 1949-ben alapított Liebherr az egyik legsokoldalúbb gépgyártó a világon. Ennek megfelelően az immár negyedik Liebherr roadshow-n a kiállított gépmodellek között szerepelnek a földmunkagépektől, a kert-és mezőgazdasági gépek, de a fa-és fémhulladék-átrakás, a hulladékgazdálkodás és a bányászat munkagépei is. A látogatók gyártó több géptípusát akár a gyakorlatban is tesztelhetik majd a homlokrakodóktól, a gumikerekes-és lánctalpas markológépekig, de remek élményeket szerezhetnek a dózerek, a teleszkópos rakodógépek vagy éppen a toronydaruk tesztelése közben is.

A Liebherr nemcsak gépbemutatóval várja az érdeklődőket, mivel ügyességi akadálypálya és szimulátorok is színesítik majd a programot. Az érdeklődők emellett első kézből tájékozódhatnak a gyártó szerviz szolgáltatásáról, de a szakemberek a szerelés, karbantartás alkatrész-logisztika témakörében is naprakész információval szolgálnak majd.

A rendezvényen a Liebherr partnerei, a Merzedes-Benz és a Trimble is képviseltetik magukat. A Mercedes-Benz itt mutatja be vadonatúj Hydraulic Auxiliary Drive-meghajtását, turbo-reader kuplungját. Mindkettő kipróbálható lesz a különböző Across-modelleken. A Trimble pedig a GPS- és lézervezérléseivel és a Liebherr-gépekhez használható Loadrite-kotrómérlegekkel készül a show-ra.

A 2012-es Liebherr Roadhsow roppeni állomása

Az állomások

A Liebherr a 2015-ös roadshow összes állomását úgy választotta ki, hogy azok mindegyike környező országokból, így Magyarországról is könnyen elérhetőek legyen, a helyszínen pedig a látogatóknak rövid utat kelljen megtenni, hogy megcsodálhassák a gépeket.

A roadshow első két állomása Ausztriában lesz, április 10-11-e között Roppen városában, Tirolban, 17-18-a között pedig a Graz közelében fekvő Unterpremstättenben bőgnek fel a munkagépek motorjai. A rendezvény ezután Csehországba látogat, április 23-24-a Bratčice a következő állomás, majd vissza Ausztriába, május 8-9-a között a felső-ausztriai Vorchdorfban várják a látogatókat, május 29-30-án pedig az alsó-ausztriai Markgrafneusidle-ben ér véget az építőgépes matiné.

További információ a www.roadshow.liebherr.com–on található (x).

A Liebherr festői környezetben fekvő Bischofshofeni gyára

Fotó: Liebherr

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2018 ©