Új mezőgazdasági pályázat készül

Gépbeszerzésre is lesz lehetőség.

2021. augusztus 23.

Elindult a „Takarmány előállító üzemek fejlesztésének támogatása” című (VP3-4.2.1.3-21 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése. A pályázat célja a takarmány előállításhoz kapcsolódó mezőgazdasági termékek értéknövelése, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó beruházások támogatása. A gépkereskedők számára érdekes hír lehet, hogy ennek keretében többek között támogatható lesz takarmány előállításhoz kapcsolódó új eszközök, gépek beszerzése, üzemen belüli anyagmozgatáshoz és/vagy raktározáshoz és/vagy csomagoláshoz szükséges új eszközök beszerzése, áruszállításra használható szállítójárművek (N járműkategória szerint: teherautók és furgonok) beszerzése.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 50 millió Ft, maximum 2 milliárd Ft. A tervezet szerint a támogatási kérelmek benyújtására 2021. október 13-tól december 7-ig négy szakaszban lesz lehetőség.

Maép hír

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©